Kompani për ndërtim dhe shitje të banesave

Për informata kontakto në info@butrinti-ks.com.

Butrinti Window

Me dritaret tona, ditët me borë dhe netët e ftohta mund t’i ktheni në kohën më të këndshme për këtë stinë.

Butrinti Group

Me përkushtim dhe me shumë punë, lagjia jonë ka filluar të kthehet në një model që ju do të gjeni rehati dhe qetësi. Për më shumë +383 48 800 400.

Butrinti Group

Është momenti për banesë të re... Lagjia Arbëria, Rr. Ferid Curri afër Ambasadës Amerikane.

Që të jeni sa më të informuar për të rejat dhe ofertat tona.

Follow us on facebook.
Partnerët

Fabrika për prodhimin e dritareve, dyerve dhe roletave

Abonohu për më të rejat përmes email